Startpage

StartPage is een Nederlandse zoekmachine die als sinds 2006 zoekresultaten van Google aanbiedt terwijl de privacy van de gebruiker gewaarborgd blijft. StartPage slaat geen gebruikersinformatie op en plaatst geen cookies. De gebruiker blijft daardoor onzichtbaar. Daarnaast biedt StartPage gratis “Anoniem Surfen” aan, waarmee het web doorzocht kan worden via een ‘proxyserver’. Hierdoor wordt het IP adres van de gebruiker nooit bekend bij de websites die bezocht worden. Advertenties die je achtervolgen worden zo voorkomen.
StartPage is privacy-gecertificeerd door een onafhankelijke organisatie. Als Nederlandse zoekmachine is StartPage bovendien ongevoelig voor Amerikaanse surveillance-programma’s.

Startpage kan u garanderen dat aan de manier van uw zoeken niets zal veranderen. Omdat de web resultaten van Google worden gegenereerd en getoond, zal u de vertrouwde manier van zoeken via Google behouden, alleen nu een stuk veiliger op het gebied van privacy. Wat Startpage nou echt zo speciaal maakt is dat de zoekresultaten van Google gecombineerd worden met de privacy van Lxquick.

https://www.startpage.com/ned

Contact

Adres: -
3700 BB Zeist
Telefoon: +1 973-273-2125
Website: https://www.startpage.com/ned/#hmb

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink.