Marqato

Marqato levert geavanceerde hostingoplossingen aan de e-commerce branche in Nederland. Veel webshops worstelen met de complexiteit die sites met hoge bezoekersaantallen en veel producten met zich meebrengen. Je wilt een snelle en veilige website die altijd online is: zo groeit jouw conversie en omzet. Wij snappen de uitdagingen waar de online retail mee worstelt en hebben daar onze oplossingen op toegespitst. Ons doel is jouw klanten de perfecte winkelervaring te kunnen geven zodat jouw conversie stijgt.

E-commerce websites nog succesvoller maken.
Het zit in ons DNA.

FLEXIBEL EN PRAGMATISCH.
Wij zijn pragmatisch ingesteld. Eerst de uitdagingen van klanten oplossen, daarna kijken we verder. Als dat betekent dat we buiten de geijkte paden moeten treden, geen probleem. Om dit te ondersteunen werken met Scrum, waardoor we heel flexibel zijn als organisatie.
TRANSPARANT EN BETROUWBAAR.
Transparante communicatie, geen lange contracten, je afspraken nakomen. Het lijkt heel simpel en bij ons is dat het ook. Communicatie intern is openbaar, we gebruiken Slack tijdens migraties. Zo krijg je eerlijke relaties. Uit ervaring weten we dat die het langst duren.
WIJ DELEN KENNIS.
Kennis delen is kennis maken. De inzichten die we opdoen tijdens ons werk delen we. Op ons blog en op social media vind je white papers, artikelen en business cases. Samen met klanten en ontwikkelaars leren we, boeken we vooruitgang en houden we voorsprong.
PASSIE VOOR INNOVATIE.
We love technology. We organiseren regelmatig hackathons en in onze vrije tijd bouwen we onze eigen software. Kennis die we daar opdoen verwerken we in onze diensten. Innovatie is daarom vanzelfsprekend binnen Marqato.

Contact

Adres: Oranjesingel 76
6511NZ Nijmegen
E-mailadres:
Telefoon: 0248200625
Website: https://www.marqato.nl
maandag: 8:00 - 18:00
dinsdag: 8:00 - 18:00
woensdag: 8:00 - 18:00
donderdag: 8:00 - 18:00
vrijdag: 8:00 - 18:00
zaterdag:
zondag:

Showcases

Drogisterij.net

Drogisterij.net

Foto's Marqato

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink.