CCV Shop

CCV Shop is de alles-in-één oplossing voor zowel de beginnende als de ervaren webwinkelier. Met CCV Shop heb je een webshop inclusief hosting, updates en support, voor een vast maandelijks bedrag.

Alle technische zaken worden je uit handen genomen, zodat jij je volledig kunt richten op de verkoop van jouw producten. CCV Shop biedt je talloze mogelijkheden om te groeien. Je kunt bij ons gebruikmaken van het webwinkel totaalpakket. Zo staat alles in de cloud, waardoor je jouw webshop overal kunt beheren.

Daarnaast heb je vele mogelijkheden om jouw webshop succesvol te maken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld diverse marketingtools, lay-out opties, API en meer. Heb je al een webshop en wil je overstappen naar CCV Shop? Met de gratis overstapservice kan dit snel en eenvoudig. Het supportteam van CCV Shop staat voor je klaar.

Ook kun je kosteloos een workshop volgen waarin je alles leert over het starten van een webshop.

Hebben wij jouw interesse gewekt en ontvang je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op of ga naar onze eigen website voor een volledig overzicht van onze diensten.

Contact

Adres: Diamantstraat 3
7554 TA Hengelo
E-mailadres:
Telefoon: 088 990 7700
Website: https://www.ccvshop.nl/
maandag: 9:00 - 17:00
dinsdag: 9:00 - 17:00
woensdag: 9:00 - 17:00
donderdag: 9:00 - 17:00
vrijdag: 9:00 - 17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink.