The Feedback company

The Feedback Company is een reviewplatform, waarmee u automatisch beoordelingen over uw webshop kunt verzamelen. The Feedback Company is officieel Google Review Partner. U kunt met The Feedback Company uitnodigingen voor klantbeoordelingen sturen in de huisstijl van uw shop. Behalve in Nederland kunt u deze review tool ook gebruiken in het buitenland.

Het reviewsysteem is beschikbaar in 11 talen. Klant- of productbeoordelingen kunnen gepubliceerd worden doormiddel van een widget op uw website, op een reviewpagina (SEO geoptimaliseerd) en in de organische zoekresultaten. Daarnaast worden de beoordelingen vanwege de Google Partnership automatisch voor u gekoppeld aan Google AdWords en Google Product Listing Ads (gele sterren = extra conversie).

The Feedback Company biedt haar diensten aan in vier verschillende pakketten. Het Instap Pakket (€16,- per maand) met 150 feedbackuitnodigingen per maand. Het Standaard Pakket (€39,- per maand) met 450 feedbackuitnodigingen per maand. Het Plus Pakket (€69,- per maand) met 1000 feedbackuitnodigingen per maand en het Pro Pakket (€99,- per maand) met 2000 feedbackuitnodigingen per maand. Vanaf 2000 feedbackuitnodigingen zijn de prijzen op aanvraag.

Contact

Adres: Rivium Boulevard 224
2909 LK Capelle aan den IJssel
Telefoon: 085-2736320
Website: https://www.feedbackcompany.nl/

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink.