Aanbieders

Wek vertrouwen met webshop reviews


Er zijn veel webshops te vinden op het internet, maar welke zijn betrouwbaar en welke niet? Een webshop review netwerk geeft antwoord op deze vragen. Met ervaringen en reviews van andere bezoekers die al eens in de webshop hebben gekocht wordt het beslissingsproces vergemakkelijkt.

Klantbeoordelingen vormen een belangrijke factor in het succes van een webshop. Het gebruik van een webshop review netwerk geeft webshop eigenaren de mogelijkheid om vertrouwen te wekken bij zijn (potentiële) klanten en sitebezoekers. Door klanten te vragen een klantbeoordeling te schrijven een aantal dagen na het voltooien van een aankoop in de shop, geeft u hen allereerst een stem, daarnaast helpt het potentiële klanten over de streep te trekken. Een groot aantal reviews op één product ongeacht of deze positief of negatief zijn helpt al bij de bevordering van uw verkoop.

Er wordt steeds meer waarde gehecht aan reviews, 8 op de 10 online kopers laat zich bij de aankoop beïnvloeden door webshop reviews. De klantbeoordelingen worden voor het doen van een aankoop gescand door bezoekers en worden voor een groot deel meegenomen in het beslissingsproces bij het aankopen van een product of dienst.

Daarnaast worden webshop reviews ook weergegeven in de Google zoekmachine. Door middel van een technische aanpassing aan de webshop kunnen ‘review sterren’ in de zoekresultaten zichtbaar worden. Al voordat men op uw webshop terecht komt weet de zoeker al over welke klantbeoordelingen u beschikt.

Ontvangt u een negatieve webshop review? Geen probleem, los het netjes op en zorg ervoor dat deze negatieve feedback in positieve wordt omgezet. Een review netwerk geeft u dus ook nog eens de kans om met (ontevreden) klanten in gesprek te komen.