Wessels teksten

Wessels Teksten biedt de volgende diensten aan;–Teksten schrijven
–SEO tekstschrijven
–Vertalen
–Redigeren
–Persberichten
–Blogbuilding
–ZoekwoordenDe teksten worden geschreven door Wessels zelf. Wessels biedt alleen vertalingen aan tussen het Nederlands en Engels. Tarieven zijn op te vragen via de website.

Wat begon als een betaalde hobby voor enkele opdrachtgevers is in de loop der tijd uitgegroeid tot een constante stroom van inmiddels honderden nieuwe klanten en opdrachten. Er bleek veel vraag naar teksten voor allerlei doeleinden. Mijn brede opleiding en nieuwsgierige houding hebben er toe geleid dat ik inmiddels op vele terreinen thuis ben en deze informatie kan benutten om kwalitatieve en creatieve SEO teksten te schrijven, altijd op basis van feiten.
Universitaire achtergrond

Ik heb begin 2011 mijn studie International Business aan de Universiteit Maastricht afgerond. Dankzij een major in marketing ben ik uitstekend thuis in het schrijven van commerciële teksten. Daarna studeerde ik in de zomer van 2013 af aan de Universiteit Leiden, voor mijn master Economic & Consumer Psychology. Dit maakt me ook psychologisch kundig, op het gebied van overtuiging, beïnvloeding en het maken van keuzes in het algemeen.

Contact

Adres: Flemingstraat
2316 DC Leiden
Telefoon: -
Website: http://www.wessels-teksten.nl/

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink.