Concorde

Concorde is marktleider in de Nederlandse vertaalwereld. Wij staan voor kwaliteit, snelheid en bovenal voor persoonlijke service. Websites vertalen is een van onze specialiteiten. Hoe snel uw content ook verandert, wij zorgen dat uw meertalige website up to date is.
E-commerce websites worden steeds complexer en geen website is dezelfde. Om snel veranderende en complexe websites - zoals webshops - hoogwaardig en snel te kunnen vertalen werkt Concorde met een innovatief vertaalsysteem.
Bijzonder aan ons systeem is de extreme gebruiksvriendelijkheid voor zowel u als klant als voor vertalers en reviewers. En grensverleggend is de korte time-to-market die dankzij deze tool gerealiseerd wordt.

Hoe werkt het?
Na koppeling van uw CMS met onze tool kunnen onze vertalers zodra u content op uw website of testomgeving plaatst, direct in de veilige omgeving van het vertaalsysteem aan de slag. Na vertaling en uw akkoord zet u de vertalingen met één druk op de knop live. De vertalingen verschijnen direct op de juiste plek op uw meertalige website.
Snel, persoonlijk en kwalitatief hoogwaardig
Concorde heeft de capaciteit om in alle talencombinaties te vertalen en werkt uitsluitend met vertalers die de doeltaal als moedertaal hebben.
Onze NEN-EN-certificering, het belangrijkste Europese kwaliteitskeurmerk voor vertaalbureaus, laat zien dat wij kwalitatief hoogwaardige processen hanteren.
U krijgt een vast team van sales- en projectmanagers en vertalers die gespecialiseerd zijn in uw vakgebied. Wij leggen branche- en klantspecifieke terminologielijsten aan, waardoor we niet alleen snel, maar ook consistent leveren. Daarnaast kunt u vertrouwen op heldere afspraken omtrent tarieven en levertijd.

Benieuwd hoe u tijd, geld en energie kunt besparen met het vertalen en bijhouden van uw website? Neem dan contact met ons op via www.concorde.nl of 020 – 820 2890.

Contact

Adres: Burgemeester Haspelslaan 15
1181 NB Amstelveen
E-mailadres:
Telefoon: 020 – 820 2890
Website: https://www.concorde.nl/

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink.