Spryng Payments

Spryng Payments is een distribuerende en collecterende Payment Service Provider uit Nederland. Als distribuerende PSP biedt Spryng haar klanten daarom de mogelijkheid om direct over hun geld te beschikken. Het bedrijf hanteert de scherpste tarieven en brengt geen setup- en abonnementskosten in rekening.

Spryng Payments biedt uitgebreid inzicht in data- en klantgedrag. Alle data zijn real-time inzichtelijk, zodat de klantenservice de klant altijd direct van correcte feedback kan voorzien op het moment dat deze belt over een betaling. Daarnaast bieden de data inzicht in welke transacties niet gelukt zijn en wat daar de reden van is, om deze alsnog doorgang te kunnen laten vinden.
Het platform past zich aan de merchant aan, in plaats van andersom, dus het kost veel minder tijd om betalingsprocessen te managen. Daarnaast wordt intelligent routen tussen meerdere acquirers, kosten en succesratio mogelijk gemaakt. Historische klantdata kan in het systeem van Spryng Payments worden geüpload, waardoor data, verkregen uit het verleden, niet verloren gaat.
Aanvullende features van het betaalplatform bestaan uit dynamische check-outs, one-click-payments en kostcomponenten per transactie. Daarnaast is er een volledige automatisering met chargebacks en ‘intelligent-routing’ tussen meerdere acquirers.

Het bedrijf biedt een groot aantal betaalmethoden aan. Hiertoe behoren onder andere iDEAL, Bancontact, SEPA direct debit, Klarna, BT, Installments, PayPal, Visa, MasterCard en American Express. Op iDEAL en creditcard betalingen biedt Spryng One-Click Payments, waardoor klanten bij een vervolgaankoop met één enkele klik kunnen betalen.

Spryng Payments hecht veel waarde aan veiligheid en is daarom Payment Card Industry (PCI) compliant. Het platform biedt veel automatisering met charge-backs en makkelijke fraudetools, wat ervoor zorgt dat fraude actief wordt voorkomen. Spryng Payments kan gebruikt worden door elk bedrijf dat online betalingen wenst te innen, van start-ups tot multinationals. Nieuwe klanten kunnen gebruik maken van de gratis testmogelijkheid die het bedrijf aanbiedt.

Contact

Adres: Stationsplein 51-53
1012 AB Amsterdam
Telefoon: 020 770 3005
Website: https://www.spryngpayments.com/nl/

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink.