Sisow

Sisow biedt, als Collecting Payment Service Provider, online organisaties uiteenlopende diensten en (online) betaaloplossingen, met als hoofddoel het aanbieden van een goed en betrouwbaar product waar de klant zijn voordeel mee doet. Door te werken met all inclusive prijzen, wat inhoudt: geen abonnementskosten geen opstartkosten, gratis support, gratis plug-ins en een goede adequate service, kan dit worden gerealiseerd.

Sisow was de eerste aanbieder met all inclusive prijzen, wat inhoudt: geen abonnementskosten, geen opstartkosten, geen afnameverplichting, gratis support, gratis plug-ins en een goede adequate service.
Sisow is door Currence, eigenaar van iDEAL, gecertificeerd als Collecting Payment Service Provider (CPSP). Recent ook als Mandaat Service Provider (MSP), waardoor wij ook Incassomachtigingen mogen verwerken voor onze klanten.
Als Collecting Payment Service Provider hebben we een vergunning van De Nederlandsche Bank en voldoen wij aan de hoge eisen voor een integere en beheerste bedrijfsvoering, denk hierbij aan: klantacceptatie, monitoring (transacties en klanten), veiligheid, waarborging van privacy, waarborging van beschikbaarheid, ...

Contact

Adres: Binnen Parallelweg 14
5701PH Helmond
Telefoon: +31 (0)85 2 734 734
Website: https://www.sisow.nl/

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink.