Ingenico ePayments

Ingenico ePayments, de wereldleider in diensten voor digitale betalingen, zet complexe betaaltransacties om tot vlotte en geïntegreerde betaaloplossingen op alle verkoopkanalen: online, in de winkel en mobiel. Wij verwerken internetbetalingen snel en veilig. Met ons innoverende aanbod aan multichannel-betaaldiensten, van transactieaanvaarding tot transactiebetaling, en van marketing tot klantenbinding, helpen wij de ondernemers om hun betalingen te beheren, te groeperen en te beveiligen. Met onze geavanceerde oplossingen voor fraudepreventie kunt u frauduleuze transacties blokkeren, meer veilige bestellingen accepteren en minder tijd besteden aan omgaan met fraude.
De lokale betaalmethode opent deuren : in Nederland is het vooral iDEAL. In Duitsland de eenmalige machtiging en op rekening betalen. En in het Verenigd Koninkrijk zijn het vaak creditcards. Waar u ook wilt verkopen: wij helpen u met het aanbieden van de lokale betaalmethoden die uw cross-border klanten kennen en vertrouwen.
Wij bieden volledige ondersteuning bij de integratie van onze gecertificeerde plugins van Magento, PrestaShop, ePages, hybris en Demandware. Onze betaaloplossing is ook te integreren met meer dan veertig andere populaire e-commerce platforms zoals Drupal Commerce, Shopify en EKM Powershop.
Ingenico ePayments is een merk van de groep Ingenico, de wereldleider in geïntegreerde betaaloplossingen.

Contact

Adres: Planetenweg 43-59
2132 HM Hoofddorp
E-mailadres:
Telefoon: +31 (0) 23 752 42 00
Website: https://www.ingenico.com/epayments-brand/nl/

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink.