Leads International

Bij Leads International zijn wij ervan overtuigd dat een professionele aanpak en heldere communicatie essentieel zijn voor het ontplooien van succesvolle samenwerkingen. Wij hebben daarom een no-nonsense marketing strategie: ons werk draait om jou, jouw doelen en jouw succes. Wij bieden volledige transparantie, maximale kosten-efficiëntie en originele creatieve oplossingen zodat wij samen met jou een succesvolle campagne kunnen realiseren.

Leads International is een ervaren partner voor jouw online marketing campagnes en werkt interdisciplinair: ons internationale team van online marketing specialisten wordt ondersteund door administratief en IT- personeel zodat jij slechts één partner nodig heeft voor jouw gehele concept.

Bij Leads International kunnen wij veel, maar natuurlijk niet alles. Wij zijn ervan overtuigd dat de enige manier om internationaal succesvol te zijn is om samen te werken met lokale specialisten. Naast diverse natives in ons team hebben wij een groot netwerk van lokale internationale partners om ons te ondersteunen bij de ontwikkeling van land-specifieke campagnes. Dus wil jij een nieuwe markt betreden of meerdere markten betreden met één partner? Leads International kan het allemaal.

Je merkt het al wel: online marketing is niet gewoon een job voor ons, het is onze passie! Daarom zijn we constant bezig om up-to-date te blijven. Wij hebben dus de kennis en de ervaring op het gebied van online marketing en jij bent de expert van jouw business. Dé ideale formule om er samen een succesvolle campagne van te maken, toch?

Contact

Adres: Stadhuisplein 345a
5038 TH Tilburg
E-mailadres:
Telefoon: +31135802341
Website: https://leads.international/

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink.