BlooSEM

BlooSEM is een online performance marketingbureau. Al 12,5 jaar! Met een enthousiast team van zo’n 15 ervaren consultants zijn wij gevestigd in mediastad Hilversum. Wij zijn specialist in het bedenken en uitvoeren van een resultaat gedreven online strategie. Voor onze klanten zoeken wij online naar nieuwe markten en creëren vraag naar uw product of dienst (in plaats van hard te concurreren). Van start-ups en challengers tot volwassen A-merken; korte lijnen, lange relaties!

Het marketing instrument dat daarbij voor onze klanten het hoogste rendement oplevert is SEA; adverteren in zoekmachines Google en Bing! Daarnaast verkennen, ontwikkelen en realiseren wij online business voor onze klanten met diensten als online strategie, benchmark onderzoek, web analytics, zoekmachine optimalisatie (SEO), affiliate en data feed marketing, display en social advertising, email marketing, app marketing en conversie optimalisatie.

Word ook goedgevonden!
BlooSEM heeft de werkmentaliteit van een SuperBIJ: fris, betrokken, creatief, professioneel, kennis- en resultaatgedreven. Onze online performance diensten dragen altijd direct of indirect bij aan het gewenste resultaat; we zorgen voor kwantitatief bereik en traffic én voor kwalitatieve interactie en conversie. Contact BlooSEM voor een SuperBIJ en word ook goedgevonden!

Contact

Adres: Marathon 11b
1213PG Hilversum
E-mailadres:
Telefoon: 0353030320
Website: https://www.bloosem.nl
maandag: 8:00 - 18:00
dinsdag: 8:00 - 18:00
woensdag: 8:00 - 18:00
donderdag: 8:00 - 18:00
vrijdag: 8:00 - 18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Foto's

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink.