Aanbieders

E-fulfilment partijen


Met een e-fulfilment partij worden uw zorgen omtrent de in- en opslag van uw goederen, productverpakking, verzending en retourverwerking weggenomen. Wanneer u gebruikmaakt van e-fulfilment kunt u uw klanten zeer strakke cut-off tijden aanbieden. Cut-off tijd is de tijd dat u op een webshop producten kunt bestellen en de volgende dag het product in huis ontvangt. Bij een tal van e-fulfilment partijen kan dit tot 23:00 uur. Kortom, voor 23:00 uur besteld in de webshop, de volgende dag thuis bezorgd door e-fulfilment.

Nederlanders zijn steeds vaker onderweg. Tegenwoordig is het ook mogelijk om de producten te bezorgen bij afhaalpunten van bijvoorbeeld Post NL. Ook bieden partijen de mogelijkheid tot het leveren in tijdvakken. Op deze manier kan de klant precies kiezen wanneer hij het product wil ontvangen. Een win-win situatie voor de klant en de webshop eigenaar: de klant is tevreden om de snelle verzending en de webshop eigenaar heeft een vlotte omloopsnelheid van zijn of haar producten.

Naast e-fulfilment zijn er nog vele andere e-commerce diensten die u kunt uitbesteden. Zo kunt u ook alleen het verzenden van uw producten uitbesteden aan een andere partij.