Twenga

Twenga is een onafhankelijke shopping zoekmachine, prijsvergelijker en koopwijzer. Dankzij haar unieke technologie indexeert Twenga ongeveer 280 miljoen productaanbiedingen van meer dan 130.000 webwinkels wereldwijd. De 40 miljoen Twenga-gebruikers hebben duidelijke koopintenties en Twenga hen het beste productaanbod te vinden. Twenga is een open shopping platform: webwinkels kunnen op de website van Twenga geïndexeerd worden zonder dat zij een commerciële overeenkomst aangaan. Webwinkels profiteren dankzij Twenga van een verhoogde zichtbaarheid en aanvullende afzetmogelijkheden op internet. Daarbij heeft Twenga Solutions geautomatiseerde oplossingen voor bedrijven van alle formaten om hun campagnes op Google Shopping en Google AdWords te optimaliseren en zo hun ROI te verhogen.

Twenga is opgericht in 2006. Inmiddels heeft het een team van 150 medewerkers en zijn ze werkzaam in verschillende landen als: Frankrijk, Duitsland, Engeland, Italië en Spanje.
De klanten van Twenga gaan verder dan deze 5 landen. In totaal heeft Twenga meer dan 4.000 klanten verdeeld over 15 verschillende landen.

Contact

Adres: rue du Sentier 38
75002 Paris
Telefoon: +33 (0)1 55349750
Website: https://www.twenga-solutions.com/nl/

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink.