Scoupz

Een webwinkel heeft – net als iedere andere winkel – aandacht nodig. Publiek moet er op zijn gemak eens rond kunnen kijken om ‘potentiële klant’ te kunnen worden. Potentiële klanten die zien hoe goed en voordelig de in de shop aangeboden producten zijn. Die willen weten of de shop zelf betrouwbaar en klantgericht is. Die dat van onafhankelijke mede-klanten willen horen.

De eigenaar van de webwinkel op zijn beurt wil van tevoren weten wat het kost om die aandacht en aanloop te genereren, producten breed onder de aandacht te brengen en deugdelijk met de concurrentie te worden vergeleken.

Welkom bij Scoupz – waar u wordt verrast door de opbrengsten, niet door de kosten.

Aanmelden kan in 3 eenvoudige stappen. Zonder CPS en CPC belemmeringen kunt u uw gehele productaanbod bij ons plaatsten. Door de overzichtelijke pakketten heeft u altijd uw marketingbudget onder controle.

Scoupz® richt zich op verschillende marktsegmenten. In hoofdzaak kunnen we onze sites indelen in verschillende hoofdcategorieën. Onder de hoofdcategorieën verdelen we uiteraard de sub- en microcategorieën met uitgebreide zoekmogelijkheden. Staat uw categorie er niet direct bij dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zullen altijd een mogelijkheid vinden om ook uw productgroep onder de aandacht te krijgen.

De hoofdcategorie indeling bestaat op dit moment uit; Electronica, Huis & Tuin, Mode, Hobby & Vrije tijd, Sport, Mooi & Gezond, Speelgoed, Baby & Kind, Auto & Fiets, Dieren, Kantoor en Camping.

Contact

Adres: Luchthavenweg 81.214
5657 EA Eindhoven
E-mailadres:
Telefoon: 0853038400
Website: https://www.scoupz.nl
maandag: 8:30 - 17:00
dinsdag: 8:30 - 17:00
woensdag: 8:30 - 17:00
donderdag: 8:30 - 17:00
vrijdag: 8:30 - 17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Foto's Scoupz

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink.