Knibble

Knibble laat consumenten zien, waar zij moeten zijn voor de beste en voordeligste koop. Knibble is een vergelijkingssite met extra dimensies. Knibble onderscheidt zich door een transparante blik op de elektronicamarkt te bieden. Het concept is ontstaan vanuit het idee dat vergelijken pas echt van toegevoegde waarde is als het transparant en oprecht gebeurt: zonder vervalste aanbiedingen en met helder inzicht in prijsverloop. Aanbiedingen worden dus alleen getoond als de prijs daadwerkelijk lager ligt dan de eerder gehanteerde prijs van de webshop. Vaak sterk schommelende elektronicaprijzen maakt Knibble inzichtelijk door het prijsverloop in heldere grafieken te tonen. Door de toetreding voor webshops zeer laagdrempelig te houden is het aanbod van Knibble groter en completer.

Ook reikt Knibble gebruikers handige tools aan, zoals de unieke wekkerfunctionaliteit. Beknibbelaars kunnen een budget instellen op een favoriet product of een wekker zetten voor mooie aanbiedingen. Knibble slaat vervolgens alarm bij de gewenste prijs of scherpe aanbiedingen.

Sinds 2015 vergelijkt Knibble elektronicaproducten. In de toekomst breidt het vergelijkingsaanbod uit naar andere productgroepen.

Contact

Adres: Dorpsstraat 231A
1733AK Nieuwe Niedorp
Telefoon: 0226-700205
Website: https://knibble.nl/

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink.