Marketingmed

Marketingmed is, in Nederland, het opkomende online markting- en communicatieplatform. Wij plaatsen dagelijk verschillende leerzame artikelen. Door het lezen van onze artikelen doet u nieuwe kennis op. Naast het plaatsen van artikelen, geven wij ook trainingen . Deze specialistische trainingen worden verzorgd door trainers met jarenlange ervaring waarbij je jezelf in een relatief korte periode op kunt werken tot specialist.

Marketingmed is verslaafd aan Online marketing. Op Marketingmed bloggen we dagelijks over SEO, Content marketing, E-mail marketing, SEA en Psychologie marketing. Ons auteursteam staat garant voor hoge kwaliteitsartikelen en gedegen onderzoeken. Veel van onze bezoekers gebruikt wordpress, alleen daarom zijn wij al fan van WordPress.

Wij zijn dag en nacht actief op verschillende Social Media kanalen als: Facebook, Google+, Linkedin, Twitter, Pinterest, Youtube, Snapchat en Instagram.
We zijn er allemaal fan van. Maar ook de nieuwe sociale media kanalen wordt regelmatig over geschreven op Marketingmed, wij willen immers weten waar de actie is, voor onszelf maar ook voor jou!

Contact

Adres: Savannahweg 17
3542 AW Utrecht
Telefoon: -
Website: https://marketingmed.nl/

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink.