Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen wordt ook wel omschreven als het belangrijkste e-commerce event van de Benelux. Dit tweedaagse e-commerce event vindt jaarlijks plaats in januari. De Webwinkel Vakdagen biedt ruimte voor ruim 250 exposanten die e-commerce oplossingen bieden binnen verschillende thema’s. Naast de beursvloer met de exposanten zijn er ook verschillende lezingenzalen. Hier behandelen diverse sprekers (180+) actuele e-commerce cases en geven ze praktische tips.

Op deze manier biedt de Webwinkel Vakdagen e-commerce professionals een omgeving om geïnspireerd te worden door verhalen van topspreker. Dit op zowel nationaal als internationaal niveau. Daarnaast kunt u zich laten adviseren door de vele e-commerce leveranciers welke uw e-commerce werkzaamheden kunnen perfectioneren. Zo kunt u meer rendement uit uw online activiteiten halen.

Een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen is gratis. Heeft u interesse? Bezoek dan onze website. Hier vindt u onder meer het programma, de lijst met exposanten en meer informatie om zelf te spreken en / of te exposeren op de Webwinkel Vakdagen.

Contact

Adres: Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
E-mailadres:
Telefoon: 040 280 84 09
Website: http://www.webwinkelvakdagen.nl

Showcases

WWV17 vestigt bezoekersrecord

WWV17 vestigt bezoekersrecord

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink.