Aanbieders

Waarom email marketing software?


E-mail marketing is een vorm van directe marketing; (potentiële) klanten worden met behulp van een e-mail direct benaderd. Het doel van e-mailmarketing is meestal het overhalen van bestaande klanten tot het doen van een aankoop, het werven van nieuwe klanten, of het onderhouden van klantcontact. Voor deze doeleinden is e-mailmarkering dan ook een zeer geschikt marketingkanaal om in te zetten als webshopeigenaar.

Daarnaast is het vaak ook mogelijk om e-mail marketing te richten op specifieke doelgroepen, met specifieke context, etc. Dit vereist vaak wat meer tijd om uit te zoeken en in richten, maar kan wel net die extra conversie opleveren in uw webshop. Wat in ieder geval zeker is: er is veel mogelijk met email marketing software u kunt het zo complex maken als u zelf wilt.

Beoordeel de aanbieders


Hierboven vindt u de meest relevante aanbieders in email marketing software van het moment. Uiteraard zijn er veel meer aanbieders in e-mail programma’s. Om u een duidelijk en functioneel overzicht te geven zijn hier enkel de meest belangrijke en populairste aanbieders opgenomen. Wellicht komen enkele namen u bekend voor of heeft u er zelfs ervaring mee. Schroom dan vooral niet om een beoordeling over deze aanbieder(s) achter te laten. Zo kunnen wij een onafhankelijk overzicht bieden met email marketing software aanbieders, waarmee er met beoordelingen een goed inzicht kan worden verkregen welke aanbieder voor wie geschikt kunnen zijn.