Aanbieders

Online video kanalen


Zoals hierboven al staat omschreven bieden video kanalen u de mogelijkheid om te adverteren in de vorm van een videofilmpje. Denk hierbij aan de filmpjes die beginnen met afspelen wanneer u een video start op bijvoorbeeld YouTube. Na een aantal seconden kunt u de filmpjes skippen/overslaan.

Het creatieve proces omtrent zo’n filmpje lijkt tijdrovend, maar kan uw bedrijf veel kansen bieden. In enkele seconden kan een bedrijf met zo’n filmpje laten zien waar het bedrijf voor staat en voor gaat, een potentiële klant kan direct een beeld schetsen. De eerste indruk is erg belangrijk. Daarnaast biedt video de mogelijkheid om verkeer naar uw webshop te genereren. Wanneer er op de video wordt geklikt wordt de bezoeker doorverwezen naar uw site. Het ontwikkelen van een filmpje is geen gemakkelijke klus, hiervoor kunt u het beste in zee gaan met reclamebureaus die hierin gespecialiseerd zijn.

Naast de video zijn er ook een tal van andere mogelijkheden om te adverteren op video kanalen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om naast een filmpje ook een tekstadvertentie te tonen binnen een afgespeelde video op een video kanaal. Dit zijn de rechthoekige tekstblokjes wie alleen verdwijnen wanneer u op het kruisje klikt. Ook is het mogelijk om tekstadvertenties en banners te plaatsen naast en rondom de video in video kanalen. Op deze manier is uw bedrijf ook aanwezig op deze zeer druk bezochte video kanalen.

De ontwikkeling van tekst- en banner advertenties kunt u overlaten aan online marketing bureaus. Deze bureaus beschikken vaak over Google AdWords specialisten die u kunnen helpen met het adverteren op video kanalen en zoekmachines.