Aanbieders

Gratis verkoopsites


Bent u op zoek naar een verkoopsite waar u gratis kunt adverteren? Dan heeft u grote kans dat u uitkomt op verkoopsites waar een combinatie van tweedehands en nieuwe producten worden aangeboden. Op deze plekken kan er meestal kosteloos en eenvoudig worden geadverteerd, net als op vergelijkingssites. Het zijn daarom ook erg toegankelijke verkoopkanalen, voor zowel verkoper als koper. Kijk bijvoorbeeld naar Marktplaats.nl. Dit is een verkoopsite die iedere dag door ruim 1,3 miljoen mensen wordt bezocht. Grote kans dat uw doelgroep daar ook tussen zit. Vaak komen er bij deze gratis verkoopsites kosten kijken wanneer u gebruik wilt maken van extra / voordelige mogelijkheden.

Betaalde verkoopsites


In tegenstelling tot betaalde verkoopsites zijn er ook betaalde verkoopsites. Op deze plekken betaalt u dus om te adverteren, net als in zoekmachines. Wanneer u gaat adverteren op betaalde verkoopsites, kunt u vaak uw doelgroep wat specifieker bereiken. U zult met uw webshop ten slotte nieuwe producten verkopen, waardoor u kans hebt dat veel bezoekers van een tweedehands verkoopsite niet op zoek zijn naar uw producten. Een voorbeeld van populaire betaalde verkoopsites is Bol.com. Bol.com richt zich met name op het bieden van een zeer groot en breed aanbod nieuwe producten. U betaald hier meestal een vooraf bepaalde commissie per conversie, of een bepaald percentage van de conversie. Bol.com is een aantrekkelijk advertentiekanaal, doordat het in Nederland enorme bekendheid heeft. Een ander voorbeeld van een populaire verkoopsite is Tweakers.net. Deze partij richt zich meer op producten die te maken hebben met de technologie. Wanneer uw doelgroep zich bevindt op dit gebied kan dit dus een zeer interessant advertentiekanaal zijn.

U kunt met verkoopsites dus zeer breed adverteren, maar ook juist gericht op een hele specifieke doelgroep. Vanwege het grote aanbod en de vele mogelijkheden kan dit voor iedere webshop interessant zijn om in te zetten.