Aanbieders

  • Yuku.com

    Met Yuku kun je je eigen sociale netwerken oprichten. Yuku biedt de mogelijkheid tot het a...
    Lees verder

Aanwezigheid op sociale media kanalen


Zoals hierboven omschreven zijn er een tal van sociale media kanalen beschikbaar. Allen met een ander doel en doelgroep. U kunt het sociale media kanaal kiezen wat het beste bij u past.

Daarnaast is het mogelijk om te adverteren op deze kanalen. Facebook biedt een breed scala aan advertentiemogelijkheden. U kunt dan zeer specifiek uw doelgroep targeten. Dit kan door middel van tekst-, beeld- en (dynamische) remarketing advertenties. De meest bekende manier van adverteren op Facebook is de promoted post. Dit is een eenvoudige manier om uw bericht onder de aandacht te brengen. Door middel van een promoted post kunt u een specifiek bericht verspreiden aan een bredere doelgroep en ervoor zorgen dat de post hoger verschijnen in nieuwsoverzichten. De kosten van dit bericht is afhankelijk van de doelgroep die u wilt bereiken.

Met dynamische remarketing wordt bedoelt de producten die u eerder heeft bekeken op het internet, dat deze later verschijnen op bijvoorbeeld uw Facebook tijdlijn. U kunt de bezoekers die het product niet kochten nog een extra duwtje in de rug geven om alsnog uw product aan te schaffen, door deze wederom zichtbaar te maken.

Is uw doelgroep vooral aanwezig op sociale netwerken als Instagram en Pinterest? Bereik hen dan ook met advertenties. Laat een advertentie van uw webshop zien bij afbeeldingen die bij uw bedrijf passen. Zet gebruikers direct om in klanten!